top of page
Search
  • Writer's pictureVoveriškių Bendruomenė

EVANDŽELINA IR ARIMANTAS PETUKAI

Updated: Jul 5, 2020

Daugkartiniai Lietuvos orientavimosi sporto čempionai ir prizininkai Evandželina ir Arimantas Petukai

Šeima nuo nuo 1999 m. gyvena Voveriškiuose.

Evandželina Petukienė (g. 1973-11-28) - daugkartinė Lietuvos orientavimosi sporto čempionė ir prizininkė įvairiose amžiaus grupėse, buvusi Kauno miesto bei Lietuvos rinktinių narė, daugelio tarptautinių varžybų (Suomija, Švedija, Lenkija, Čekija, Slovakija, Latvija, Rumunija, Rusija, Estija, Ukraina, Baltarusija) dalyvė, prizininkė ir nugalėtoja. Būdama 14 metų tapo Kauno miesto rinktinės narė.

Arimantas Petukas (g.1966-06-06) - taip pat daugkartinis Lietuvos orientavimosi sporto žiemą (slidėmis) ir vasarą (bėgte) čempionas, buvęs Lietuvos rinktinės narys, atstovavęs šalį tuometinėje TSRS, Lietuvos bei TSRS sporto meistras. 1989 m. TSRS universiados čempionas ir prizininkas.

Dabar E ir A. Petukai yra Šiaulių orientavimosi sporto klubo „Sakas“ nariai, aktyvūs orientavimosi sporto varžybų dalyviai. Abu yra laimėję daugiau nei 150 medalių. Šiuo metu žaliąsias miško trasas sėkmingai bando ir duktė Agnė.

2010 m. rudenį Šiauliuose, Bubių apylinkėse kartu su kitais bendraminčiais organizuos bene svarbiausias orientacininkams varžybas – „Lietuvos taurė 2010“.

Evandželina yra Šiaulių universiteto, Socialinių mokslų fakulteto, Vadybos katedros lektorė, aktyviai dalyvaujanti mokslinėse konferencijose Lietuvoje ir užsienyje. Yra parengusi daugiau nei 30 mokslinių publikacijų, yra 2 knygų bendraautorė.




19 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page